CRM

CRM

Zašto je HubSpot CRM 21. stoljeća?

 

Na tržištu je mnogo dobrih poslovnih alata, no samo za jednog možemo sa 100% sigurnosti reći da je definitivno najbolji! Hubspot nudi brojne alate za olakšavanje i ujedinjenje svih poslovnih procesa. Drugim riječima, alat nam nudi značajnu uštedu troškova, eliminaciju ponavljajućih i operativnih zadataka, automatizacija, opsežnu analitiku i praćenje korisnika, te rješenje za povećanje prihoda. 

CRM

Upravljanje kontaktima. Implementacijom HubSpota dobit ćete unificirani prodajno-marketinški alat koji će bilježiti ponašanje korisnika web stranice, te mu, na temelju prethodno zadanih parametara, servirati komunikaciju prilagođenu točno za njega. To znači da će sustav obrađivati svakog kontakta, brinuti se da ga podsjeti na brend, pruži mu korisne informacije i zainteresira ga za kupnju, i to sve dok smo mi potpuno zaboravili na njega i krenuli se braviti nekim drugim stvarima. Ovaj alat omogućuje najviši stupanj automatizacije personalizirane komunikacije.

 

Primjerice, korisnik je u potrazi za ljetovanjem te istražuje smještajne jedinice na našoj hotelskoj web stranici. Nakon određeni broj minuta, korisniku se prikaže motivirajuća HubSpot notifikacija koja mu nudi dodatan promotivni kod s popustom za točnu onu jedinicu koju je pregledavao, te on ostavlja svoju email adresu. Odlazi s web stranice, nije još uvijek spreman na kupnju. Nakon zadanog vremena, HubSpot može poslati personalizirani email s ponudom koja je interesirala korisnika, na temelju njegovog ponašanja i fazi prodajnog ciklusa. U ovom slučaju, može mu nakon X dana poslati podsjetnik na istek promotivnog koda. Povijest svih aktivnosti se bilježi u sučelju te mi u svakom trenutku možemo vidjeti što se s njim događalo, kako reagira na naše marketinške aktivnosti te na temelju toga dobiti sumirani feedback za donošenje poslovnih odluka.

 

Automatizacija poslovnih procesa. HubSpot će preuzeti sve vaše ponavljajuće i operativne aktivnosti, a vama ostaviti vrijeme za neke važnije poslove. Razne potvrde, podsjetnici, chat razgovor na web stranici… sve će obaviti HubSpot umjesto vas!

 

Personalizacija. Ovo sustav s umjetnom inteligencijom te će u svakom trenutku prilikom komunikacije s korisnicima iskoristiti sve poznate podatke o njima. Rezultat je odličan – korisnici su uvjereni da razgovaraju s pravim osobama te da ste se doista potrudili odraditi sve aktivnosti baš za njega! 

 

Internet Ekspert je službeni HubSpot partner.

Želite više?

Ostavite nam podatke te ćemo vas u najkraćem mogućem roku nazvati.