Google Ads

Google Ads

Otkrijte moć Google oglašavanja

 

Google je mjesto na kojem korisnici pretražuju proizvode koji su im potrebni, što će raditi, kamo će ići i što će kupiti. Google Ads omogućava da budete na samom vrhu pretraga za određeni pojam, proizvod ili uslugu. Drugim riječima – omogućuje da se pojavite kao odgovor na pretragu korisnika koji traži upravo ono što vi nudite!

 

Kako izgleda usluga Google Ads kod nas?

 

  1. Provest ćemo opsežno istraživanje tržišta, potražnje i konkurencije
  2. Razgovarat ćemo o vašim ciljevima, željama i mogućnostima
  3. Kreirat ćemo dugoročnu strategiju za vaš nastup na online kanalima
  4. Izradit ćemo kompletnu Google Ads kampanju, oglase, ključne riječi, profil korisnika i ciljanu publiku
  5. Svakodnevno ćemo pratiti kampanju i optimizirati je uz pomoć naprednih alata za poboljšanje izvedbe – cilj nam je sa što manjim budžetom ostvariti veće rezultate!
  6. Dobit ćete izvještaj o uspješnosti kampanje, potrošnji, povratu investicija, konkurenciji, kretanju tržišta i savjete kako poboljšati prodaju

 

Google Ads je savršan alat za precizno plasiranje proizvoda i usluga osobama koje su zainteresirane za njih, i to u svim fazama kupovnog ciklusa.

 

Google tekstualna kampanja: omogućuje pozicioniranje vaše tvrtke na sam vrh pretraživanja i na taj način vas stavlja “ispred” konkurencije.

Google slikovna kampanja: nudi povećanje svijesti o postojanu vaše tvrtke ili brenda uz mogućnost preciznog “gađanja” zainteresirane publike.

Google remarketing: prikazivanje oglasa isključivo onim korisnicima koji su pokazali interes posjetom vaše web stranice.

Google video oglasi: omogućuje stvaranje i povećanje želje korisnika za onim što nudite.

Gmail oglasi: odabranoj ciljanoj publici prikazuje oglas u email sandučiću.

 

Google Ads je mjerljiv i u svakom trenutku ćemo znati koliko je bilo klikova i prikaza oglasa, gdje se određeni oglas prikazao, broj ostvarenih prodaja i po kojoj cijeni, oglašavanje konkurencije, ponašanje posjetitelja na web stranici…

Javite nam se, recite nam svoje želje i ciljeve, a mi ćemo vam reći kako ih ostvariti!

 

 

Želite više?

Ostavite nam podatke te ćemo vas u najkraćem mogućem roku nazvati.